Cloud TV - Internet op Digitale TV

© 2011 - 2012 CloudTV.be

 

 

Navigatie
Navigatie
Navigatie
Navigatie

Partners: Gratis Mobiel Internet  -  Php forum  -  Forum Hosting  -  Koffie  -  Printers  -  SSD’s  -  Vakantiehuis  -  Spelen & tekenfilms

 

 

Navigatie
Cloud TV Nieuws

Binnenkort WeePeeTV
01/08/2012

WeePee Telecom wil binnenkort tv aanbieden en gaat daarmee de concurrentie aan met Telenet & Belgacom.

In tegenstelling tot de meeste aanbieder doen ze dit niet via sateliet of kabel, maar willen ze televisie aanbieden over het internet. TV kijken kan dus makkelijk overal via een Smart TV, Ipad, Iphone, PC,.... Welke zenders er allemaal beschikbaar zijn is nog niet bekend, daar WeePeeTV nog volop aan het onderhandelen is met verschillende partijen.

Wel kan je je nu al registeren zodat je als eerste op de hoogte bent via hun website: weepeetv.eu

Mobistar gaat Facebook brengen op TV
04/03/2011

Mobistar gaat vanaf eind deze maand (april) het mogelijk maken om Facebook te bekijken via digitale TV.
Ook Twitteren & foto’s bekijken op Picasa & Flickr zullen tot de mogelijkheden behoren. Om dit realiseren zal Mobistar binnenkort een nieuwe software-update uitrollen op zijn setupboxen, die tevens ook nog een paar extra handige functionaliteiten zal toevoegen zoals een zoekfunctie voor de programma gids.

Tegen deze zomer wil Mobistar het ook video on-demand lanceren voor zijn klanten, zoals C-more, net gemist & Iwatch. Deze nieuwe functie wordt ten laatste tegen eind juli verwacht.


 

Edpnet gaat TV & Telefonie aanbieden
04/03/2011

Edpnet wil vanaf het 2de kwartaal dit jaar triple play-formules aanbieden.
Hiervoor gaat Edpnet samenwerken met TV Vlaanderen voor Digitale Televisie om zo naast DSL - internet ook Digitale TV en telefonie te kunnen aanbieden. Hiermee gaan ze in de aanval tegen Belgacom, Mobistar & andere grote aanbieders die al geruime tijd combinatie pakketten aabieden.Sony maakt Cloud TV
03/03/2011

Sony wil in 2011 internet integreren in televisietoestellen.
Alle nieuwe modellen zullen WIFI ingebouwd hebben en voorzien worden van een USB aansluiting die het mogelijk maakt om op een externe harde schijf op te nemen. Hierbij gaat het wel om een specifieke harde schijf die ervoor moet zorgen dat de opgenomen beelden enkel op 1 tv kunnen afgespeeld worden.

Ook skypen doormiddel van het aansluiten van een webcam behoord tot de vele mogelijkheden. Daarnaast wil Sony het mogelijk maken om je smartphone of Iphone te gebruiken als afstandbediening en 3D televisie integreren.

 

 

TV Pack NL - 468 x 60